Over ons

IN DE KEUKEN
onze visie

Onze droom en doel is om op termijn een warme bakker te worden.

Op dit moment werken wij de patisserie zelf af met smaakvolle toppings. Alle warme gerechten worden door ons, met kwaliteitsvolle producten, eigenhandig bereid in onze keuken.

SOCIAAL
Giften

MET EEN HART VOOR SOCIAAL gooien wij niets weg.

In samenspraak met ROM Mechelen zorgen wij voor zij die het met minder moeten doen. Wat niet is verkocht kan nog wel gegeten worden.

Ook de zorgsector staken we een warm hart onder de riem. Tijdens de lockdown in maart 2020 bezorgde we aan het Sint Maarten ziekenhuis een lekkere lunch.

👌 🙏🏻 🙏🏻

"Wij, de medewerkers van Sint Maarten vinden het top dat jullie aan ons denken in deze moeilijke tijden. Hartelijk dank voor de super lekkere wraps."

IN DE MEDIA
8 APRIL 2019

MECHELEN – De Mechelse bakkerij 2800 is verhuisd naar Sint-Katelijnestraat 72, één deur verder, en het aanbod werd gevoelig uitgebreid. Je kunt er nu ook terecht voor koffie of thee en lunch, geserveerd door een jong en dynamisch koppel.

We droomden altijd al van een bakkerij waar je ook heerlijk kan ontbijten en lunchen of gewoon een lekker koffietje of theetje kan komen drinken”, zegt uitbater Youness Amakran. “Naast ons was er een pand vrijgekomen dat het potentieel had om onze droom verder uit te werken, dus idealer kon het niet.”

Huiselijk

Huiselijkheid en gezelligheid komen op de eerste plaats in de vernieuwde Bakkerij 2800. “We streven naar het home sweet home gevoel en willen ervoor zorgen dat de klant zich thuisvoelt op een leuke en gezellige locatie. Met ons houten interieur stralen we dat warme en huiselijke gevoel uit.”

En uiteraard wordt heel veel aandacht besteed aan het lekkers dat op tafel komt. Zo zijn er heerlijke panbroden met bv. kip, ham en kaas, mozarella, zalm of brie en honing, taarten om van te smullen en verse sapjes, maar uiteraard ook een groot gamma van broden.